Hverdags Glimt #19

Vores nye projekt: OH SO MEDIA

team2
Nu kan Michelle og jeg endelig løfte sløret for, hvad vi har gået og arbejdet på, det sidste stykke tid: OH SO MEDIA. Vores nye fælles univers. Det er ikke ‘bare en ny blog’ men et univers på tværs af kanaler, hvor hjemmesiden er et samlingspunkt for det hele.

Vi har begge to manglet et sted at finde inspiration og motivation til hverdagen, til at blive den bedste (og mest effektive) version af sig selv og til at dele vores erfaringer inden for blandt andet sociale medier. Det kunne vi selvfølgelig også gøre på hver vores blogs, men formålet med siden er, at have et fælles sted at dele, hvor vi som bloggere kommer mindre i fokus, og hvor relevant og gennemarbejdet indhold bidrager til et inspirerende og motiverende univers.

Fremover kommer der til at være nyt indhold på OH flere gange om ugen, og vil især have fokus på brugbare guides, det skrevne ord og korte, æstetiske videoer. Men vi har selvfølgelig sørget for, at der allerede nu ligger en masse inspiration til jer derinde.

Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere her, da der står meget mere om konceptet inde på vores hjemmeside OH SO MEDIA, hvor vi også har lavet en lille intro video. Michelle har lavet den smukkeste side og alene den, bidrager til at vi er så motiverede for, at lave masser af lækkert indhold til jer.

FØLG OH SO MEDIA HER:
Youtube
Facebook
Instagram

   

2 kommentarer

  • Stine

    Stort tillykke med den nye platform, Ditte! Jeg har allerede været derinde, og har fundet et par aarhusianske Instagram profiler jeg skal følge – tak for inspo!
    Held og lykke med projektet. Glæder mig til at følge med.
    Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #19