Resting Feet Plakat

Vores madplan uge 50

Dette indlæg blir lidt anderledes end normalt, da jeg i sidste uge ikke lavede en decideret madplan. Jeg havde besluttet mig for at lave nogle forskellige salater, hvor jeg forberedte en del allerede om søndagen, så jeg havde nogle nemme madpakker og aften måltider til ugen.

Jeg kogte sorte ris, couscous og boghvede kerner. Jeg lavede en hummus. Jeg lavede falafler efter denne opskrift og blomkåls fritter efter denne. I ugens løb var det nemt at blande forskellige salater af førnævnte ingredienser sammen med grønkål, spinat, gulerødder og forskellige dressinger. Om aftenen når jeg skulle anrette vores tallerkener, lavede jeg med det samme en madpakke salat til dagen efter også.

Det krævede selvfølgelig lidt forberedelse om søndagen, men det var virkelig guld værd resten af ugen. Ud over at det var tidsbesparende, var det også virkelig billigt ift. hvad vi plejer at bruge på mad på en uge.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har desværre ikke haft tid til at forberede noget lignende denne uge, da jeg har arbejdet hele weekenden, men jeg kunne bestemt godt finde på at gøre det igen efter jul.

Se madplan for uge 49
Se madplan for uge 48

Se madplan for uge 45

Se madplan for uge 44
Se madplan for uge 42
Se madplan for uge 41

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resting Feet Plakat