OOTD: Girl Gang Sweatshirt

Vores Madplan Uge 45

Endnu en uge uden så mange opskrifter på madplanen. Jeg synes udfordringen i at være vedholden til at lave madplaner, er at man ofte har en masse aftaler og derfor ikke spiser aftensmad hjemme. Så kan det virke så fjollet at forberede madplan til 1 eller 2 dage. Men jeg synes nu alligevel at det hjælper til at man spiser mere varieret, samt reducerer madspild, når man er ordenligt forberedt.

IMG_0091
Favoritten denne uge var en klassiker, som vi har lavet en del gange efterhånden. Nemlig Beef Ramen lavet ud fra Emily Salomons opskrift, hvor vi også kunne tilføje lidt rester fra sidste uge, som spidskål og koriander.

IMG_0090
En anden variant af risotto, end den klassiske vi plejer at lave. Denne er nemlig med butternut squash græskar og var virkelig lækker. Find opskriften her.

IMG_0089
Friske forårsruller er jo altid et hit. Denne uge fik jeg det hjemme hos min veninde, men derfor kan den godt lige komme med her. Det gode ved retten er som jeg har nævnt før, at man kan få brugt en masse rester fra ugens andre opskrifter. Husk ogaå lige den gode peanut butter dressing.

IMG_0103
Fredag stod den på sushi, da Casper for noget tid siden havde givet mig et gavekort på en sushi date. Vi bestiller altid fra A+ Siam Sushi, som har nogle ok priser ift. kvalitet.

Igår var jeg som sagt til julefrokost med mit arbejde, så der stod den på lækker 3-retters menu, som I stadig kan nå at se et glimt af på Snapchat (dittegh). Både Casper og jeg har lidt tømmermænd i dag, så i aften bliver det nok noget takeout.

Find tidligere madplaner her, her og her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Girl Gang Sweatshirt