Tilbageblik: November 2015

Vores Madplan Uge 44

I søndags kom der ingen madplan op på bloggen, da jeg havde haft travlt med boligreportage og vi havde været i London, så vi lavede faktisk ikke varm mad nogen af de dage vi var hjemme.
Denne uge har også været fyldt med en del aftaler, men 3 opskrifter blev det da til.

IMG_0056
IMG_0058
Favoritten var denne “Burrito Bowl” fra Emma Martinys blog. Konceptet med Burrito Bowl er at man forbereder noget forskelligt fyld og så mikser man selv en blandet skål ved bordet. Det I ser i skålene er f.eks. Bagt sød kartoffel i tern, sort bønnemos, salsa, kylling med masser af mexi krydderi vendt i cheddar, skyr og forskelligt grønt.
Jeg er virkelig blevet glad for det mexikanske køkken, da det er så fyldt med smag og denne ret er ingen undtagelse.

Vi har stadig en rest bønnemos i fryseren, så retten kommer nok snart på madplanen igen.

IMG_0059
Vi blir i det mexicanske køkken og vi blir faktisk også på Emmas blog. Jeg faldt over denne opskrift fordi den havde nogle af de samme ingredienser. F.eks. sød kartoffel og cheddar, og på den måde kunne vi få brugt nogle af vores rester fra den anden ret.

Det er en tærte som er lavet på en bund af sød kartoffel med fyld af hakket tomat, chorizo, kylling og masser af krydderi. Toppet med masser af cheddar som I kan se. Der kunne man nok ha’ holdt lidt igen, men hvad kan man gøre når man skal have brugt resterne 😉 Virkelig lækker mad, men husk lige at gå i gang i god tid, da den skal have en del tid i ovnen.

IMG_0057
Nu var der faktisk ikke mere på madplanen, men igår var jeg til min venindes fødselsdag, hvor jeg havde hjulpet med at planlægge menuen. Den stod på gourmet hotdogs, og dén opskrift kan næsten ikke blive delt nok. Det er super simpelt og derfor perfekt til når man skal have gæster. Jeg har flere gange serveret det til indflytterfest, fødselsdage osv. Med syltede rødløg og brøndkarse på toppen er de fleste gæster imponerede. Vi havde købt brødet, i stedet for at bage selv denne gang, og det fungerede helt fint. Bare husk det skal være fuldkorn, så det ser ud af lidt ekstra.

Læs også:

Vores Madplan Uge 41

Vores Madplan Uge 42

   

1 kommentar

  • Julie

    Det ser super lækkert ud. Jeg er også vildt med Emmas køkken, og jeg har skrevet mexi-suppen på næste uges madplan – jeg glæder mig allerede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: November 2015