Won Hundred "Skye Winter" Læderjakke

Vores Madplan Uge 42

Så blev det igen søndag og jeg vil dele vores madplan fra den uge der er gået. Jeg er ikke den skarpeste til at tage mad billeder, og det gør det ikke nemmere at der er mørkt om aftenen når vi skal spise. Dem der virkelig er prof laver jo maden klar flere timer før, for at kunne tage billeder i ordenligt lys, og så varmer de maden op igen. Der er jeg ikke helt endnu 😉 Men jeg håber stadig I kan finde inspiration til nogle måltider.

IMG_0043
Vi startede med Friske Forårsruller, for at få brugt nogle af vores rester i køleskabet fra sidste uge. Faktisk var agurk det eneste vi købte til denne ret – resten havde vi. En god måde at få brugt sine rester på, da man kan variere fyldet efter hvad man lige har. For mig er det dog et must at lave peanutbutter sauce til – jeg bruger altid denne opskrift.

IMG_0042
Rød Dahl fra Emily Salomons fine blog. Toppet med koriander fordi vi lige havde.

IMG_0040
Galette hvor jeg tog udgangspunkt i Mies opskrift. Varierede den dog med broccoli, da jeg ikke er så stor fan af ærter. Jeg tror dog jeg vil prøve en anden bund næste gang, da jeg syntes den blev en anelse tør. Men fyldet med Ricotta var virkelig lækkert!

IMG_0044
Jeg har igen været ovre på Emma Martinys blog og finde en opskrift. Denne gang på en Polentapande med æg, bagte tomater og sprød chorizo. Virkelig lækkert og ikke mindst nemt.

IMG_0041
Menuen fra i morges får også lige lidt plads i indlægget her. Vi har nemlig bagt scones med en økologisk brødblanding fra Finax, som jeg fik i en goodiebag til et event. Der skulle kun tilsættes smør og vand og de blev altså virkelig lækre.

Se sidste uges madplan her.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Won Hundred "Skye Winter" Læderjakke