Ganni ankel støvler

Vores madplan uge 41

Vi er langt om længe begyndt at lave madplan igen. Noget vi tidligere har haft en rigtig god rutine i, men som vi desværre kom ud af. Rigtig dumt, da vi begge føler at det giver os meget mere overskud til at lave mad, når der på forhånd er planlagt opskrifter og handlet ind. Derudover lever vi også sundere når vi planlægger vores måltider.

Jeg tænkte at jeg fremover vil dele de opskrifter vi bruger. Lige for tiden er jeg kæmpe fan af Emma Martinys opskrifter, så de tre jeg kommer til at dele i dag, er faktisk alle fra hendes blog. Fremover vil det nok være mere blandet, men jeg håber I kan bruge det lige meget hvad. Jeg er hvert fald selv glad for, at få tips om opskrifter som er blevet afprøvet.

Jeg skal også lige huske at sige, at vi ikke lever efter nogen bestemt diæt, eller er vegetarer eller lignende, så selvom alle tre opskrifter er vegetariske i denne uge, vil det også være mere blandet fremover.

IMG_3412
IMG_3413
Ugens absolutte favorit er denne Mexicanske taco-suppe, som var virkelig simpel at lave, samtidig med at den bare smagte SÅ godt. Den er lavet på masser af bælgfrugter, hakkede tomater, masser af krydderi og så er den toppet med koriander, avocado, skyr, cheddar og taco chips. Mums. Den skal vi helt klart gentage snart.

IMG_3464
IMG_3463
Menuen igår var perfekt til den forkølelse jeg stadig døjer med. Miso-suppe med masser af ingefær. Igen en virkelig simpel ret med masser af smag. Jeg købte Miso og Soba nudler i kina butikken på Banegårdsgade.

IMG_3462
Her til aften fik vi Indisk Cashew-karry med ristet blomkål. En super cremet ret, med blendede cashewnødder som skal stilles i blød i 6 timer, kokosmælk og rød karry pasta. Derudover, koriander (igen) som topping. Min yndlings krydderurt.

Jeg håber I kan bruge indlægget, måske til at planlægge næste uges måltider. Vi planlægger oftest 3-4 retter, da de resterende dage enten består af rester, rugbrød eller at vi spiser ude (eller henter takeout).

   

1 kommentar

  • Ej hvor lyder og ser det bare godt ud! Elsker inspiration til aftensmaden 🙂 Og skal da helt sikkert afprøve den taco-suppe der 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni ankel støvler