OOTD: Hamborg

VLOG: 3 dage i Hamborg

img_0387

Så er min Hamborg vlog færdig, efter at jeg har siddet og arbejdet på den det meste af dagen igår. Det tager virkelig lang tid når man ikke er så øvet, men jeg synes heldigvis at det er helt vildt sjovt at lave. Sidste gang jeg lavede en vlog var i London, hvor jeg delte det op i to film. Denne gang har jeg kun lavet en, hvilket gør at den er lidt længere, men jeg håber I har lyst til at kigge med alligevel.

I morgen regner jeg med at jeg har en Hamborg guide klar, da I er mange der har spurgt ind til de steder vi har været. Så dejligt at I finder det interessant. Jeg glæder mig til at høre hvad I synes om min vlog. Giv den meget gerne et like på Youtube hvis I vil se mere af den slags i fremtiden og tryk gerne abonnér på min kanal ♥

   

4 kommentarer

 • Anne

  Så fin vlog 🙂 elsker og følge med. Glæder mig til at se om du har fået shoppet noget i Hamborg, som du viser frem på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg shoppede faktisk slet ikke noget! Prøvede ellers ihærdigt, men de ting jeg lige faldt for, var udsolgt i min størrelse. Pengene blev brugt på mad i stedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Sådan er det ofte 😉
   Jeg har været i Hamborg en gang før – men vil klart tilbage dertil en dag. Hvad gav I for hotellet? Det så vildt lækkert ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi gav omkring 1000,- pr. nat. Det var virkelig også lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Hamborg