Garmin Forerunner 235 Anbefaling + For Every Victory Løbetøj

Tip: Sådan får du en lækker ensartet Instagram profil

2016-07-30

Det her tip er altså lidt genialt, hvis jeg selv skal sige det. Det er selvfølgelig helt forskelligt hvad man lægger vægt på ift. om man synes en profil er værd at følge, men hvis man lægger vægt på æstetik er det bl.a. vigtigt at der er en rød tråd gennem hele ens profil. Det kan være lidt svært hvis ikke man bruger samme filter eller redigeringer hele vejen igennem.

De fleste kender sikkert allerede redigerings app’en VSCO. (Hvis ikke så skynd jer at downloade den og brug så for guds skyld aldrig filtrene direkte fra Instagram igen). I app’en kan man finde et filter som man vil bruge på alle sine billeder og det er her tippet kommer ind i billedet. På Pinterest kan man nemlig søge på “VSCO Cam Filters” og så kommer ovenstående billeder op. Her kan man få et overblik over hvilket udtryk ens profil vil komme til at få, ved at vælge de forskellige filtre og redigerings muligheder.

De starter f.eks. alle med at skrive hvilket filter fra VSCO de lægger på først. F.eks. F2 som jeg altid bruger. (Bemærk at der også kan tilkøbes filtre udover dem der allerede er i app’en og der findes også gratis filtre man kan hente ned, så man har flere at vælge imellem). Herefter skriver de hvilke manuelle indstillinger de har lavet, så alle billeder bliver ens.

Jeg er selv ret vild med billede nr. 2 hvor farverne virkelig er i fokus, så nu overvejer jeg lidt om jeg skal prøve noget andet end mit elskede F2 filter.

Er det noget I tænker over på jeres Insta og kunne I bruge tippet? Eller blir det lidt for nørdet nu? ♥

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garmin Forerunner 235 Anbefaling + For Every Victory Løbetøj