Jane Kønig Love Letter Vinder

Tip: Marmor sofabord på budget

FullSizeRender

Se lige hvad jeg har fundet til jer 😉 I er ofte mange der spørger til vores marmor sofabord og nu har jeg fundet ovenstående til en noget mere behagelig pris, hvor de fleste kan være med. Jeg ved ikke hvad materialet er, men det er ret tungt, så en sten af en slags. Nok ikke marmor til den pris. Det koster nemlig kun 348,- og findes i Søstrene Grene nu 🙂 I skal nok skynde jer, da jeg kan forestille mig, at det er sådan en ting der bliver revet væk 🙂

Pænt ikk?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig Love Letter Vinder