MERAKI

Tip: Bæredygtige bambus tandbørster fra Webrush på abonnement

Indlægget indeholder reklame da jeg har fået produktet i gave, men det er ikke sponsoreret.

img_0420
Jeg blev for et stykke tid siden kontaktet af Webrush, da de ville høre om jeg ville modtage en bæredygtig bambus tandbørste. Jeg havde kort forinden læst en artikel om hvor meget plastik tandbørster forurener, og havde netop sagt til Casper at vi virkelig burde anskaffe os nogle miljøvenlige tandbørster, så jeg sagde selvfølgelig ja tak da jeg gerne vil støtte sådan et fint initiativ. Webrush skiller sig ud med deres koncept, da de udover at have fokus på bæredygtighed, også tænker på at sundhedsstyrelsen anbefaler at man hver anden, eller højest hver tredje måned, udskifter sin tandbørste for at opnå den mest effektive tandbørstning. Derfor har Webrush lavet en abonnementsordning hvor man får tilsendt en ny tandbørste hver, hver anden eller hver tredje måned for kun 29,-. Fragten er gratis.

Jeg synes virkelig det er genialt, da jeg ikke altid holder styr på hvornår jeg sidst skiftede min tandbørste, så jeg skal helt klart have tilmeldt os abonnements ordningen efter næste levering. Udover at den er god for miljøet og hygiejnen så er den altså også meget flottere at have stående fremme end de farverige plastik tandbørster, hvilket bare er en ekstra bonus.

img_0421 img_0422
Hvis I også synes det lyder smart kan I læse endnu mere om konceptet her eller gå direkte til bestillings siden lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERAKI