Aarhus: Food Festival 2017

Tilbageblik: September 2016

Hver måned tager jeg et tilbageblik et år tilbage i tiden, og kigger på hvilke blogindlæg der kunne være interessante at hive frem igen ♥

I september 2016…

dsc02562
… udkom den første Atelier Aarhus kalender og snart kommer kalenderen for 2018. De kommer altid i begrænset antal, så hvis I vil være sikre på at få fingrene i en, vil jeg anbefale at følge med på deres hjemmeside lige her. Kalenderen kan nemlig allerede nu forudbestilles ♥

29841748851_f6a320d8a1_z
… blev jeg forelsket i “messy bed” looket og købte mig noget lækkert hør sengetøj. Selvom det er en smule pebret har jeg ikke fortrudt købet, det er nemlig så lækkert åndbart at sove i. Jeg har lige opdateret indlægget med et link til et rigtig lækkert sæt fra Ellos.

29766854075_ce08d2050e_z
… skrev jeg lidt om at få klaustrofobi i eget hjem. En følelse der efterfølgende er opstået ret ofte, hvor jeg får en pludselig trang til at skille mig af med en masse ting. Både interiør og ting i min garderobe. Jeg tror det er fordi jeg i virkeligheden ikke rigtig bryder mig om at være så stor en forbruger af materielle ting, men samtidig har svært ved at begrænse mig. Ja det er lidt underligt, men måske nogle af jer kender til det? ♥

29310079051_df56e6360e_z
… tippede jeg om hvor man kan købe de lækre pizzaer fra Oles Gård i Aarhus ♥

29958931705_01a7874fde_c
… fyldte bloggen 3 år! Det betyder at der snart er en fødselsdag at fejre herinde igen, så måske jeg lige skal igang med at planlægge en giveaway eller noget, som tak for at I stadig læser med. Sidste år kunne I vinde et gavekort til Núnoo. Sig til hvis I har nogle ønsker fra brands jeg allerede samarbejder med 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Food Festival 2017