Hverdags Glimt #17

Ternede Frakker til Efteråret

Indlægget indeholder reklamelinks.

efteraars-frakker
Den ternede blazer som har været et must i garderoben på det seneste, fortsætter (heldigvis) ind i efteråret. Nu med lidt mere længde og (forhåbentlig) lidt mere varme, i form af en frakke. Jeg kan mærke at jeg bliver nødt til at eje en, selvom jeg stadig er virkelig glad for min klassiske sorte frakke.

Jeg har fundet 5 bud på ternede frakker i forskellige prisklasser. Jeg hælder selv ret meget til nr. 2, da den kun koster 1099,- men hvis pengene ikke var et problem, ville jeg nok gå efter nr. 3. Men nu eeeelsker jeg jo også rød.

Er der mon nogen af ovenstående der skal flytte ind hos jer?

Ps. efter jeg udgav indlægget fandt jeg også denne, som er et endnu billigere alternativ. Den indeholder kun 10% uld, men med en strik under kan den garanteret sagtens bruges langt ind i efteråret.

Indeholder reklamelinks: 1 Modström // 2 Ichi // 3 Boss // 4 H&M // 5 Lovechild //

   

1 kommentar

  • Sara

    De er rigtig fine de jakker, men der er desværre ikke nogen af dem der skal bo hos mig. Jeg er desværre (desværre fordi det sommetider kan være lidt besværligt) udstyret med en timeglasform, og der er det bare pænere med lidt mere figursyede jakker og gerne med bælte i taljen. ☺️ Jeg gad dog virkelig godt finde noget ala det nederste billede til højre, synes virkelig at farverne på den jakke er rigtig fine. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #17