Eyelash Extensions

Tapas Anbefaling

 photo DSC_0470_zps20508660.jpg

 photo DSC_0473_zpsd7e9f322.jpg

Igår havde jeg to veninder, som også er mine kollegaer, på besøg til tapas og rødvin. I stedet for at lave det selv, havde jeg valgt den nemme løsning, at købe noget takeout. Jeg er som sagt blevet flittig bruger af Klubhæftet, og deri var der en rabatkupon til tapas fra Delien i Jægergaardsgade.
Maden var virkelig lækker, og det er ikke sidste gang jeg har købt tapas hos dem 🙂

Husk at I indtil i morgen, stadig kan nå at deltage i min Giveaway om 2 abonnementer til Klubhæftet. Der er altså sindsygt mange lækre rabatter i, og jeg kan slet ikke forstå at I ikke er flere der deltager 😉 Gode vinder chancer 😉

 photo DSC_0474_zpsc52c9f07.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyelash Extensions