Hverdags Glimt #14

Styling af Søstrene Grenes nye Interiør kollektion

Indlægget indeholder reklame.

img_0737
Som jeg skrev om i indlægget her, udkommer Søstrene Grenes nye interiør kollektion i næste uge, d. 7. september. Jeg har fået lov at vise et par ting fra den nye kollektion og jeg synes selv at det er et ret godt match med vores stue. Jeg elsker når jeg kan mikse farver og det gør det ret nemt, når alle farverne i den nye kollektion er støvede og rolige.

img_0736 img_0735
Kollektionen består blandt andet af disse smukke vaser. Jeg elsker at stille flere vaser samlet, især som her hvor det både er keramik og glas vaser. Jeg ville ønske at jeg var sådan en der prioriterede altid at have friske blomster stående. De gør noget helt særligt for indretningen. Heldigvis er vaserne også dekorative i sig selv.

img_0734
Puderne og det grå plaid har fået plads i sofaen og er allerede blevet brugt flittigt om aftenen når vi ligger og ser serier.

img_0731
Søstrene Grene er som altid gode til at have noget fint keramik med i deres kollektioner. Krus og skåle i den fineste støvede grøn og træ tallerkener som matcher godt til det naturlige keramik.

img_0733
Vores bogkasser har også fået lidt nyt liv. Endnu en keramik vase, små æsker til opbevaring og den fineste planteholder som kommer i mange forskellige farver og højder. Jeg har endnu engang forsøgt mig med en “perler på snor” plante, da jeg synes det er så fint med en hængeplante til denne slags potte. Er desværre bare virkelig dårlig til at passe den.

img_0732
Har I mon spottet noget I skal forbi og have når kollektionen lander i butikkerne? Der kommer, som jeg skrev sidst, også nogle rigtig fine spisebords stole, men de lander først d. 21. september.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #14