Sønderjylland: Vores ferie i billeder

Soveværelses Makeover hos min veninde

img_0636
Jeg har glædet mig sådan til at dele dette indlæg med jer. Mest fordi jeg håber at I synes det er lige så spændende at følge med i, som jeg synes det har været at lave det.

Måske kan I huske at jeg for to uger siden brugte to dage sammen med min veninde Anna (@annaoxlund), på at lave en makeover i hendes soveværelse. Jeg har ikke kunnet dele resultatet før nu, da vi begge to har været på ferie, men i dag var jeg endelig forbi for at hænge de sidste ting op og tage billeder af det endelige resultat.

Målet for soveværelset var at gøre det mere til et “voksen soveværelse”. Anna flyttede ind i lejligheden for 7 år siden, og soveværelset bar stadig præg af, at have fungeret som en studiebolig. Vi havde især fokus på at få skabt nogle gode opbevaringsløsninger, da hun har ret mange ting ift. hvor mange m2 hun bor på, samt på at gøre det lidt mere enkelt og til et roligt miljø, hvor man kan slappe af.

Nu får I først at se hvordan soveværelset så ud inden vi gik i gang:
dsc04190 dsc04191 dsc04201 dsc04200 dsc04196 dsc04198
… og nu til resultatet af to dages arbejde:
img_0635
img_0640
dsc04494
dsc04468 img_0637
dsc04498
dsc04500

Som I kan se malede vi den ene væg i en smuk grøn farve, som faktisk er den samme jeg har i min stue. Annas mor havde en stor rest maling af netop den farve, som vi fik lov at få til projektet. Farven hedder Aloe Vera og er fra Dyrup.

De største udgifter gik til optimering af opbevaring. Sengestellet med skuffer under og det store skab med grønne låger er selvfølgelig fra IKEA, der er mestre i at lave gode opbevaringsløsninger. Sengelamperne med indbygget USB til oplader er fra Nielsen Light, spejlet og lampen er også fra IKEA og det lille sengebord i flet er fundet på Tradono.

Jeg (og Anna) er selvfølgelig så spændte på at høre hvad I synes ♥

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønderjylland: Vores ferie i billeder