Hverdags Glimt #21

Søstrene Grenes julekollektion 2017

11_sostrenegrene_christmas2017
Under 2 måneder til jul og Søstrene Grenes julekollektion er lige så stille begyndt at lande i butikkerne. Jeg har fået lov at vise et par billeder fra kollektionen og selvom jeg ikke plejer at gøre så meget ud af julepynten herhjemme, så glæder jeg mig alligevel til at få fingrene i nogle af tingene. Den bærer nemlig præg af nogle af mine yndlings farver. Jeg vil ikke sige så meget mere, da billederne vidst taler for sig selv. Se med her:

20_sostrenegrene_christmas2017 23_sostrenegrene_christmas2017 24_sostrenegrene_christmas2017 30_sostrenegrene_christmas2017 32_sostrenegrene_christmas2017 43_sostrenegrene_christmas2017 44_sostrenegrene_christmas2017
49_sostrenegrene_christmas2017 christmasgifts_sostrenegrene_christmas2017_4-available-from-thursday-30-november
Den her gad jeg godt have plads til i vores entré…

christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_21-available-from-thursday-30-november christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_18-available-from-thursday-30-november christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_14-available-from-thursday-30-november christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_10-available-from-thursday-30-november christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_11-available-from-thursday-30-november christmasgift_sostrenegrene_christmas2017_9-available-from-thursday-30-november 2_sostrenegrene_christmas2017
Er der ikke meget fint? Sig til hvis I skal bruge priser på nogle bestemte ting eller have ca. leveringstider. Tingene kommer nemlig løbende indtil uge 48 ♥

   

12 kommentarer

 • Tine

  Hvad med skålene og bestikket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  SÅ fint! Hvornår kommer møblerne til salg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes simpelthen deres julekollektion er så smuk i år! Priser mig lykkelig for at vi også har en af deres butikker her i Amsterdam, så jeg kan gå på julerov 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh dejligt! Det vidste jeg faktisk ikke engang, at de også har en butik der 🙂 Min kæreste og jeg håber på at kunne booke en tur til Amsterdam i den nærmeste fremtid, da hans søster bor der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er så mange fine ting, og Søstrene Grene gør det bare rigtig godt.
  Den puf er jeg også helt forelsket i. Desværre har jeg ingen anelse om hvor den kunne stå i lejligheden, jeg mangler flere kvm. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er der bare mange fine ting! Jeg er især helt vild med de forskellige små juletræer og den fine runde bakke. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #21