Tilbageblik: Marts 2015

Søstrene Grenes Interiør Kollektion: Mine køb

DSC01036

Jeg havde simpelthen sådan glædet mig til i torsdags, hvor Søstrene Grenes nye interiør kollektion ramte butikkerne. Jeg stod klar nede i Bruuns Galleri da de åbnede og heldigvis gik det helt stille og roligt selvom der var mange mennesker. Havde frygtet at folk ville kaste sig over tingene 😉

Jeg fik faktisk alt det med hjem som jeg gik efter og nok også lidt til 😉

DSC01014

Krusene er ikke en del af den nye kollektion, men jeg købte 2 stk. med hjem, da kopperne helt ude til højre er kommet i en størrelse større end vi havde i forvejen.

DSC01023

DSC01022

DSC01020

Jeg synes deres keramik er virkelig fint og til de priser de kører med kunne jeg slet ikke lade det stå. Jeg kommer garanteret også til at købe mere hvis det fortsat er i butikkerne fremover 😉

DSC01028

Tæppet er et af de “ikke planlagte” køb. Jeg havde egentlig udset mig et mørkere og længere et hjemmefra, men jeg tror ikke de havde det i butikken i Bruuns. Derfor kom dette med hjem i stedet, så vi kunne få lidt mere farve ind i stuen.

DSC01032

Puden synes jeg simpelthen er så fin og jeg fortryder lidt at jeg ikke købte nogle flere – der var vidst flere forskellige farver. Hørte dog at de var hurtigt udsolgt.

DSC01040

Kurven var mest bare en undskyldning for endelig at kunne få min længe ønskede palme 😉 Jeg synes de er et ret godt match. Palmen er købt i IKEA til 200,-

Var I også afsted og gjorde I jer nogle gode køb?

Vi er forresten i Sønderjylland hos mine forældre i disse dage. Min bror og svigerinde har fået en lille datter, så hende skal vi møde i dag ♥ Faster for 9. gang i en alder af 26 år, det er da rimelig godt gået hva? 😉

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: Marts 2015