Hverdags Glimt #11

Søstrene Grenes Interiør Kollektion Marts 2017

sostrenegrene_springcollection2017-shelving-unit-1
Allerede det første billede afslører at den nye interiør kollektion fra Søstrene Grene kommer til at falde lige i min smag. Den udkommer torsdag d. 2. marts men jeg har fået lov at løfte sløret for kollektionen allerede i dag. Jeg er så vild med de støvede farver, fine lyse tæpper og enkle møbler. Selvom jeg ikke har lyst til at eje præcis det samme som resten af IG land, så er både stilen og priserne simpelthen for fine til at jeg ikke også må have fingrene i nogle af tingene.

sostrenegrene_springcollection2017-trolley-table-1
F.eks. dette rullebord som også kommer i en fin mint farve.

sostrenegrene_springcollection2017-rugsostrenegrene_springcollection2017-rugs
De fineste tæpper.

sostrenegrene_springcollection2017-poufs-2b

sostrenegrene_springcollection2017-poufs-1

sostrenegrene_springcollection2017-pouf-1
Den her puf er også bare så fin og smart med træ bakken der passer ovenpå, så man får et ekstra sofabord.

sostrenegrene_springcollection2017-floor-lamp
Der kommer også en del fine lamper, både stander, bord og væglamper.

sostrenegrene_springcollection2017-cushions-1
De fineste puder ♥

sostrenegrene_springcollection2017_kitchen-shelving-unit-1a
Reolen her er jeg også ret vild med. Den er så lys og enkel og får dermed tingene man stiller derpå i fokus.

sostrenegrene_springcollection2017-velour-chairs-4

sostrenegrene_springcollection2017-velour-chairs-1
Stolene ♥ Ej men så fine altså.

Stole, lamper og puffer sælges først fra torsdag d. 16. marts. Resten er som sagt tilgængelig fra d. 2 marts. Der kommer også en masse småting som keramik, bestik, plaids osv.

Har I spottet noget I skal have fingrene i?

   

4 kommentarer

 • De gør det igen! For pokker, Søstrene Grene er altså virkelig blevet utroligt gode. Jeg drømmer ret meget om tæpperne med romberne. Tror det ville passe ret smukt ind i vores stue, og forhindre kolde fødder, når jeg sidder ved mit skrivebord. Må altså lige ind og lure, når kollektionen udkommer 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Seriøst der er meget pænt, men det eneste jeg tænker er “hvor er den daybed fra”. Den ser så flot og enkel ud! ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Fine farver og pæn kollektion. Personligt synes jeg, det er lækkert, når eks. Søstrene Grene producerer ting, som er til at betale, så en studerende også har råd til nyt. Jeg synes bare, det er ærgerligt, når der hentes (i min optik) lidt for meget inspiration hos eksisterende designs som eks. Beetle spisebordsstolen fra GUBI..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så fin en kollektion! Jeg må eje en lyserød stol selvom jeg ikke har plads, men det kan man vel få…. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #11