Styling af Søstrene Grenes nye Interiør kollektion

Smukke plakater fra Desenio (+ Rabatkode)

Indlægget er sponsoreret af Desenio.

img_0738
Vores billedvæg i stuen har endnu engang fået nyt liv i form af nye plakater. Jeg elsker hvordan man hurtigt kan skifte udtryk på den måde. Denne gang er det med plakater fra Desenio, som har et kæmpe udvalg af plakater, til rigtig gode priser. Måske kan I huske da jeg bestilte plakaterne. Jeg fik nemlig lidt hjælp af jer på Instagram, til at vælge den helt rigtige kombination. Jeg havde fundet en del favoritter hvorefter jeg legede med opsætningen i photoshop. Resultatet blev dette og jeg synes kombinationen af de grønne og lyserøde toner, sammen med de sort/hvide billeder, fungerer ret godt. Er I mon enige?

img_0739
Jeg har valgt følgende: Hide // Block Two // Marrakech Facade // Strelitzia // Dandelion

Derudover har jeg købt nye egetræsrammer. Desenio har nemlig også et virkelig stort udvalg af smukke rammer til gode priser.

img_0740 img_0741 img_0742 img_0743
Nu til rabatkoden. I kan nemlig få -25% på plakater med koden DITTEBLOG25. Koden gælder fra i dag d. 29/8 til og med d. 31/8 (Gælder dog ikke på rammer og “handpicked”).

Se det store udvalg her.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styling af Søstrene Grenes nye Interiør kollektion