Efterårs Favoritter

Smart opbevaring af vitaminpiller

Indlægget indeholder reklame.

img_0682
img_0678
Jeg er netop begyndt at tage vitaminpiller og kosttilskud igen. For at jeg ikke glemmer dem om morgenen, har jeg brug for at have dem stående fremme. Dog har jeg ikke lyst til at have de store hvide beholdere stående fremme på mit spisebord, så jeg bruger små metal bokse, hvor jeg har lavet dymo mærker til, så jeg kan se hvad de indeholder. Så er det nogenlunde pænt at have stående fremme, samtidig med at jeg husker at få mine vitaminer.  Helt tilbage i bloggens begyndelse har jeg vidst tippet om det før, men det er så længe siden, at det godt kan klare at komme på bloggen igen.

Alle mine vitaminer og kosttilskud er fra Biosym og lige nu tager jeg multivitamin, D-vitamin, B-vitamin og fiskeolie. Sidstnævnte har jeg taget i en del år efterånden, blandt andet for at forebygge uren hud, men det er godt for en masse forskellige ting.

Hvis I vil vide mere om selve vitaminerne vil jeg henvise til denne blog, da jeg langt fra er ekspert på området. Boksene kan blandt andet findes lige her (reklamelink). Mine er som sagt købt for en del år siden, men jeg tror faktisk de er helt magen til.

img_0680
img_0681

   

2 kommentarer

  • Sofie B

    Er der en bestemt grund til at du spiser bade multivitamin og d vitamin? Jeg tænker bare det er dyrt med 2 slags piller? Især når man kan købe mulitvitaminer med ekstra meget d-vitamin..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kunne man også sagtens vælge, nu var mine bare almindelige multivitamin og derfor har jeg tilvalgt d-vitamin, men det andet er da klart at foretrække hvis man fx ikke er glad for at synke piller 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs Favoritter