Vores Madplan Uge 45

Shellac Anbefaling Aarhus og noget om “fuger” i neglene

IMG_0104
Jeg har fået lavet shellac for første gang! Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det herinde før, men jeg har i en del år haft problemer med mine negle, hvor der har været nogle ret voldsomme “fuger” i dem, især på tommelfingrene. Jeg har gået til hudlæge med det siden 2009, og lige for tiden, får jeg sprøjtet noget binyrebark ned ved neglebåndende hver 3. måned.

På trods af det, er mine negle stadig ikke særlig pæne, og det er egentlig noget jeg er ret ked af. Jeg besluttede mig for at smutte forbi den nye negleklinik “Nails Gallery” i Bruuns Galleri, efter anbefaling fra en kollega, da jeg tænkte at shellac måske kunne skjule det lidt mere, end almindelig neglelak.

Jeg spurgte om det var muligt at lægge shellac på mine negle, på trods af fugerne, men de mente desværre ikke det ville blive et pænt resultat. Derfor blev vi enige om, at jeg skulle have akryl negle på tommelfingrene og shellac på de resterende. Så det fik jeg.

Jeg er sindsygt glad for resultatet indtil videre og det er helt underligt at jeg ikke skal skjule mine tommelfingernegle, men at de bare er pæne og helt almindelige nu. Jeg er lidt spændt på hvor længe det holder, men også hvordan mine egne negle reagerer på at have det på. Jeg håber det på en måde bare kan styrke dem, eller i hvert fald bare ikke gøre det værre.

Det kostede 200,- for shellac og så gav jeg 100,- ekstra fordi jeg skulle have to negle i akryl. Krydser fingre for at det er noget jeg kan blive ved med at få gjort.

Bruger I også shellac? Eller er der mon nogen af jer der også har problemer med neglene? Synes af og til jeg hører om nogen, der døjer med det samme.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Madplan Uge 45