Jeg har sagt op!

TIP: Sådan får du et CV der skiller sig ud

cv-2017
Nu sidder jeg jo midt i hele jobsøgnings processen, hvilket jeg også gjorde for et års tid siden. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville komme med et tip til hvordan man får et rigtig fint CV, uden at man behøver være helt vildt kreativ. Jeg viste nemlig et glimt af mit CV på Insta story igår, og I var efterfølgende flere der spurgte til opbygningen og layoutet. Desuden fik jeg rigtig god respons på mit CV og mine ansøgninger, sidst jeg sad i denne situation, så jeg håber at I kan finde inspiration i at jeg deler mit.

Jeg har købt en færdig skabelon på Etsy, hvor man kan finde virkelig mange fine eksempler som koster mellem 60 og 140 kr. Det er selve opstillingen og skrifttyperne man skal kigge efter, da farverne kan ændres, så de passer til ens eget univers. Der er selvfølgelig nogle brancher hvor det er mere vigtigt end andre, at vise at man er kreativ og har en æstetisk sans. Men faktisk har Casper brugt en lignende skabelon til sit CV, hvor han også fik rigtig god respons på at han skilte sig ud og havde gjort noget ud af det. Og det er altså inden for økonomi, så det kan godt betale sig.

I kan finde skabelonerne ved at søge på “CV Template” på Etsy. Skabelonen jeg har brugt er denne.

Derudover må jeg lige sige TUSIND TAK for alle jeres søde beskeder og kommentarer til mit indlæg igår. Så er det jo slet ikke slemt at dele dårlige nyheder, når I er så søde. Derudover kom der også op til flere gode tips om butikker der mangler personale, uden at stillingerne er slået op offentligt, så det har virkelig været en kæmpe hjælp og jeg sad igår og brugte rigtig meget tid på ansøgninger, som jeg skal ud med i dag. Så TAK for det. I er de bedste ♥

   

13 kommentarer

 • Haha! Crazy 😀 I have almost the same layout for my CV! Good luck in the job search

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hej Ditte,
  Hvordan tilføjer du ekstra punkter/linjer til ‘erfarings-rubrikken’?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Ditte!
  Super fint cv, som helt sikkert skiller sig ud 🙂
  Hvis man køber en “skabelon” kan man så lave flere forskellige cv eller kun et enkelt?
  Og hvordan virker det, bliver det hentet ned som en word-fil, man så kan redigere i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Christina 🙂
   Du får en mail med en word fil som du gemmer ned og så kan du redigere i den til evig tid og lave alle de forskellige CV’er du vil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel & Jasper

  Hii! Thanks for sharing our template! The colours look great!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne P

  Så fint altså… Må også have sådan et fint cv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig fint ud. Jeg vil bare nævne, at Word også har fået en fin skabelon til CV – det minder om dette du viser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  What! Nu har jeg kæmpet med InDesign og Photoshop og så kan man købe en skabelon?!😂 TAK for tippet! 😍 Jeg er nyuddannet og mangler i den grad arbejde, så mange tak for dine tips. Dit CV ser mega godt ud, jeg håber det lykkes for dig hurtigst muligt 😊 Kh Alexandra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sagt op!