Aarhus: Næste gang du får lyst til at spise italiensk skal du prøve Café Nero

Rabatkode til den smukke Atelier Aarhus kalender

img_0965
Jeg havde slet ikke fået forberedt et indlæg til i dag, men imens Luna tager sig en powernap (Jeg er hunde babysitter som I måske har set på Instagram), kan jeg lige nå at give et lille tip, til jer der endnu ikke har bestilt en Atelier Aarhus kalender til 2018. Ved at klikke her og bruge koden GIFT10 får I nemlig -10% på jeres kalender.

Husk at den nåede at blive udsolgt sidste år og kun bliver produceret i begrænset antal.

img_0966
Jeg glæder mig så meget til at tage min i brug, men indtil den skal afløse 2017 versionen, får den lov at ligge og pynte på mit skrivebord.

Tuscherne er forresten fra Søstrene Grene, men de farver igennem siderne, så de kan ikke anbefales til kalender og notesbøger, hvilket jeg ellers havde tiltænkt dem. Men de ser super kreative ud, ikke? 😉 Tror jeg skal have fat i nogle andre, ligesom man bruger til bullet journals.

img_0967
Nu vil jeg nusse videre med Luna ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Næste gang du får lyst til at spise italiensk skal du prøve Café Nero