Smukke plakater fra Desenio (+ Rabatkode)

PRESALE: -25% hos Moodings

Indlægget indeholder reklamelinks.

Moodings starter udsalg i morgen, men jeg har fået lov at dele en rabatkode på -25% på hele jeres ordre, allerede i aften. Så undgår I også at alle de populære ting når at blive udsolgt. Jeg har samlet mine favoritter fra webshoppen i indlægget her.

img_0660
MAGASINHYLDE

img_0661
MOEBE RAMMER

img_0484
SENGEBORD

db
MOEBE RAMME // GUBI LAMPE // MERAKI OPVASKEMIDDEL // OPVASKEBØRSTE // MAGASINHYLDE // VÆGLAMPE // KURVE // SENGEBORD // SENGETÆPPE // BÆNK

HVIS man har børn eller udsigt til det, vil jeg også lige tippe om et ret fint brand der netop er kommet online på Moodings. Nemlig Homeyness – de har så meget fint til de små ♥

For at få -25% skal I bruge koden DITTEBLOG25. Den gælder til og med søndag d. 3/9. Rabatkoden gælder desværre ikke på Gubi og Oliver Furniture og den opmærksomme læser vil se, at der har sneget sig en enkelt Gubi ting med på min collage. Jeg undskylder det med, at jeg er træt efter en lang tur hjem fra København. Det glæder jeg mig til at fortælle mere om de næste par dage.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke plakater fra Desenio (+ Rabatkode)