OOTD: Bomber jakke + Ruskinds nederdel

Planteplaneter på Budget

image1

Det her tip er altså lidt for godt til udelukkende at havne på Instagram. Også selvom billedkvaliteten ikke er den bedste, men jeg havde ikke mit kamera med på tur i dag.
Det handler om de lækre plante planeter, som I garanteret har set på Instagram. De originale er rimelig dyre, nemlig 249,-. Især hvis man som min veninde slår dem ihjel efter en måned 😉 I dag da jeg var i Bauhaus faldt jeg over ovenstående hænge planter, som minder ret meget om førnævnte. De koster kun 49,- og det er inklusiv plante. Jeg synes de er virkelig fine og jeg har netop hængt en op i stuen.

Jeg viser resultatet i et andet indlæg, da jeg også har nogle andre ting jeg skal vise jer. Jeg har nemlig været i fuld gang med boremaskinen i dag, for at gøre vores sofahjørne lidt mere hyggeligt 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Bomber jakke + Ruskinds nederdel