ASOS Favoritter og min seneste bestilling

Planlægning af Kandidatfest/Havefest

b88ffda593cded8d111b102cd1c216b44f4e7bed822d56727f34f137968c2485  850f60496abb63223b03ab10c9d65774  c2dd629f33c887818c2bce818a1d9b3d
(Billeder fra Pinterest)

Casper skal aflevere speciale om lidt under 3 uger og jeg så selvfølgelig mit snit til at bruge noget af alt min fritid på, at planlægge en kandidat fest. Vi har inviteret de nærmeste familiemedlemmer og venner til en uformel dag i vores gårdhave, så vi krydser virkelig fingre for godt vejr. Alternativet er nemlig enten noget pavillon/sejl i gården og ellers at vi skal være i lejligheden, hvilket bliver lidt pres.

Jeg har været i gang med at søge lidt inspiration på Pinterest, for jeg vil selvfølgelig gerne at der kommer en masse små fine detaljer til festen. Jeg har købt miljøvenligt træ service i Tiger, jeg er begyndt at samle syltetøjsglas til forskelligt tilbehør og/eller lemonader, jeg har købt rispapir lamper over Ebay og så er der også ved at være styr på menu og drikkevarer.

Jeg regner med at tage toget ned til mine forældre på et tidspunkt inden festen, så jeg kan handle drikkevarer ind over grænsen, hvorefter mine forældre kan tage det med til Aarhus på dagen. Derudover skal jeg i IKEA og købe tæpper til om aftenen, servietter og det der sejl, som vi ikke håber vi får brug for.

Jeg tror også jeg skal en tur forbi loppemarkedet på Ingerslevs på søndag eller måske Brugtvareterminalen i Viby, for jeg kunne godt bruge lidt flere glas til at sylte i. En del af menuen bliver nemlig gourmet hotdogs.

Hvis I har holdt en havefest må I meget gerne komme med ideer til dagen. Jeg har nemlig ikke holdt noget lignende før, for så mange mennesker, så det vil være dejligt med nogle inputs ♥

   

8 kommentarer

 • Teddy

  Hej Ditte, jeg holder selv en udendørs Indflytterfest om en lille måneds tid og er også gået i krig med pinterest. Blot en lille tip – har lige købt en lille børne pool som skal bruges som vinkøler og så passer det også til mig Sommer i Sunny Beach tema.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip Teddy – vi havde faktisk snakket om hvordan vi skulle holde alle drikkevarer kolde med kun et køleskab der også skal indeholde mad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det lyder godt nok hyggeligt. Jeg afleverer selv speciale 1/8 og kan ikke helt bestemme mig for hvordan dagen skal fejres. Jeg tog nu gerne endnu en studentervogntur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fantastiske ideer! Det ser så hyggeligt ud, alt det du har gemt fra Pinterest:-)
  Min kæreste og jeg skal begge holde kandidatfest i midt juni, – så jeg må holde øje med din blog de næste par uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emilie – hvor spændende at I også blir færdige og skal holde fest 🙂 Vores skal dog også først holdes midt juni, da Casper først får eksamens dato 1. juni. Så vi blir nødt til at holde den så sent for at være sikre på han har været oppe. Men jeg kan da lave nogle opfølgende indlæg med forberedelserne hvis der er stemning for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise A

   Det er der helt klart stemning for 👏🏻 Skal selv op og forsvare speciale (HD studie) i næste uge, og påtænker en havefest for familien til sommer for at fejre det. Slår den lige sammen med, at jeg også rundede det skarpe hjørne i weekenden 😬

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuh tillykke med det Louise – sikke mange ting at fejre 🙂 Jeg skal nok lave en opfølgning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS Favoritter og min seneste bestilling