OOTD: A Better Tomorrow og -15% på Ganni nyheder

Pilea Tips (Pengeplanten)

img_0648 img_0649
I tog godt imod mine tips til Monstera planten, så nu kommer der også lige lidt om Pileaen. Der er nemlig ret mange der på Instagram har spurgt hvordan min er blevet så stor.

Faktisk skal den passes lidt på samme måde som Monsteraen. Den skal stå lyst men ikke i direkte sollys, den må helst ikke stå lige over en varmekilde og så skal jorden helst tørre ud mellem vandingerne. Det værste man kan gøre er altså at overvande.

Hvis bladene begynder at blive gule kan man give den en lille smule gødning. Det trænger min forresten til.

Når der begynder at komme nye skud rundt omkring planten, kan man tage stiklingerne fra. Hvis man får dem op med rødder kan de plantes direkte over i fugtigt jord. Hvis der ikke kommer rødder med op, kan man sætte stiklingerne i vand i små glas indtil de slår rødder og efterfølgende plante dem i jord.

img_0650
Læs hvor jeg køber mine planter:

Planter på Budget
Planter på Budget #2

   

4 kommentarer

 • Nanna

  Hej Ditte, hvilket gødning bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke et fint indlæg! 🙂
  Hvor har du købt din pilea og har den altid været så “høj”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Anne. Det kan jeg desværre ikke huske men den var helt lille da jeg købte den 🙂 Køber stort set alle mine planter hos Langenæs blomster som jeg henviser til nederst i indlægget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: A Better Tomorrow og -15% på Ganni nyheder