En Lyserød Skønhed (På Budget)

PARIS (Tips ?) <3

DSC00555

Jeg har givet C en tur til Paris i kombineret jule- og fødselsdagsgave. Det bliver en forlænget weekend på hans 25 års fødselsdag i februar. Vi har i lang tid snakket om, at vores næste storbyferie skulle gå til Paris og vi har et par gange før været i London på vores fødselsdage (vi har begge fødselsdag i februar), så nu skulle det være 🙂

Jeg glæder mig så meget til at opleve byen, spise god mad og ikke mindst til at se Eiffel Tårnet 🙂

Vi har booket overnatning på Hotel Paradis Paris, som koster ca. 1000,- pr nat. Det skulle ligge meget centralt, i gåafstand til de fleste attraktioner, men ellers ligger der også en metro station tæt på.

Fly har vi booket gennem SAS.

Jeg har købt ovenstående notesbog hvor jeg vil skrive forskellige tips ned i og tage med. Sådan en bog har jeg til alle de byer vi har været i. Jeg er allerede i fuld gang med at finde tips via andre bloggeres Paris indlæg, da jeg synes personlige erfaringer er guld værd. Hvis I har noget vi bare må se eller prøve i Paris må I meget gerne skrive det i kommentarfeltet – måske er der også andre der kan bruge det 🙂

DSC00554

 

Notesbogen er købt her.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Lyserød Skønhed (På Budget)