OOTD: Baum und Pferdgarten kjole

Opfølgning på vores sommerferie planer

DSC_0019

En sød læser gjorde mig opmærksom på, at jeg skyldte jer en opfølgning på mit indlæg om vores sommerferie planer. I var flere der var søde at komme med tips til både Bali og Thailand og Casper og jeg var faktisk til møde hos Yaneeda, som er et Aarhusiansk rejsebureau, hvor Casper kender ham der ejer det. De anbefalede os dog at vente med at tage afsted, da flybilletterne var for høje, fordi vi var for sent ude. Deres anbefaling var at vente til december eller januar, og så allerede booke nu. Problemet er bare at det ikke hænger sammen med Caspers studie at tage afsted på det tidspunkt.

I mellemtiden er jeg jo også startet som elev i Loftet og Casper har fået Internship hos Vestas, så vi har valgt kun at holde en enkelt uges ferie i uge 29 og den bliver simpelthen i Danmark. Så vi gik lige fra eksotiske Bali planer til en uge der skal fordeles over Aarhus og Sønderjylland. Det var selvfølgelig lidt skuffende når vi lige havde sat næsen op efter det andet, men jeg er sikker på at der kommer et meget bedre tidspunkt til det. Vi var hvert fald enige om, at det var for ærgerligt at fyre størstedelen af ferie opsparingen af på flybilletter, når pengene i stedet kunne bruges på oplevelser når man var kommet frem.

Så det blev til en lidt kedelig opfølgning. Jeg håber I har mere spændende sommerferie planer i vente. Dog glæder jeg mig til vores ferie uge og krydser virkelig fingre for godt vejr. I så fald skal vi være i mine forældres kolonihave og leve af mad over bål, kold rosé og s’mores. Ikke helt dårligt vel? 😉

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Baum und Pferdgarten kjole