Sønderjylland: Café Fru Geest i Aabenraa

OOTD: Tilbage i Slotsgade

dsc04333
I er ret mange der har spurgt til mit nye sæt, som jeg har levet i de sidste par dage, så selvom jeg er gået i feriemode og hverken har taget makeup eller glattejern med til Sønderjylland, får I alligevel lige et par outfit billeder. Både bukser og strik er købt i Companys i Bruuns Galleri og jeg synes det er så fint sammen, men bestemt også hver for sig. Strikken er en cashmere kvalitet, så den er så lækker blød at have på og så elsker jeg detaljerne på ærmerne.

dsc04335
PART TWO strik // INWEAR bukser // OTHER STORIES loafers // NÚNOO taske

dsc04344 dsc04346
Alle billederne er taget i Aabenraa på Slotsgade, hvor jeg boede lige inden jeg flyttede til Aarhus. Faktisk var det i den hvide bygning med karnappen, på højre side længst tilbage i billedet og så oppe på 1. sal. Jeg elskede den lejlighed fordi den lå på den gamle hyggelige gade, hvor alle huse er freddet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønderjylland: Café Fru Geest i Aabenraa