Daniel Silfen Taske

OOTD: Sportmaster Sneakers

Indlægget er sponsoreret af Sportmaster.

dsc03637
dsc03636
I weekenden fik vi virkelig en forsmag på det lækre danske forårsvejr, med masser af solskin og blå himmel. Jeg har før nævnt at jeg forbinder foråret med fine nye sneakers, og jeg har vidst også allerede tilføjet flere end jeg kan forsvare, til min sko samling denne sæson. Jeg har blandt andet lige fået disse lækre New Balance sneakers fra Sportmaster, som model mæssigt er næsten magen til et andet par jeg har, men farvemæssigt skiller sig ud. De er så gode at have på, at jeg (næsten) ikke kan få for mange, hvis bare de har et forskelligt udtryk. Jeg synes at netop disse giver en sej detalje til et ellers rimelig enkelt outfit, med de fine pang farver.

Generelt er jeg vild med at bruge sneakers til mine outfits, da min øvrige garderobe er meget printet, blomstret og måske endda lyserød. Det toner det feminine lidt ned og tilføjer noget sporty og personligt til outfittet, hvilket jeg er vild med.

Måske forbinder I mest Sportmaster med trænings tøj, men de har også virkelig mange fine sneakers til helt almindelig hverdagsbrug. Mine er faktisk lige nu nedsat til 699,-. Jeg synes New Balance er en lille smule små i størrelsen, så jeg har valgt 1/2 nr. større i disse og de passer perfekt.

dsc03616
dsc03641
Indeholder affiliate links: Jakke/Modström, Top/Ganni, Jeans/Levis, Sneakers/New Balance

   

1 kommentar

  • Camilla

    hej ditte 🙂 jeg ved godt, at det måske er lidt et longshot, men vil du dele din størrelse på levi’s bukserne? hvordan er de i størrelsen? mvh. camilla (ps. elsker din blog!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Silfen Taske