World Tapas Day på Aarhus Central Food Market

OOTD: Rød Mango Kjole

Indlægget indeholder reklamelinks.

dsc03924
Den røde farve er virkelig ved at overtage min garderobe og da jeg fandt denne røde kjole til under 300,- kunne jeg selvfølgelig ikke lade vær med at klikke den hjem. Kvaliteten er måske ikke den bedste, men til prisen synes jeg den er meget fin. Nu skal sommeren bare lige vende tilbage.

I var flere der var interesserede da jeg viste den på Instagram, så jeg fik lige Casper til at tage et par hurtige billeder i blæsevejret, da vi var på vej ned i byen for at drikke kaffe på den (forholdsvis) nye kaffebar Kapitalisten her til eftermiddag.

dsc03929
MANGO kjole // NÚNOO taske // ADIDAS sneakers (reklamelink)

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

World Tapas Day på Aarhus Central Food Market