Blog Fødselsdag (4 år) og Lulu's Drawer Giveaway

OOTD: Pieces

img_0890 img_0891
Hold nu op I er søde ovre på fødselsdags indlægget. Det er virkelig det hyggeligste at sidde og læse alle de kommentarer der kommer ind, med hvorfor I læser med og nogle af jer, hvor længe I har læst med. Så tak for det ♥

I dag har jeg været i Viborg, faktisk for første gang. Pieces åbnede ny butik, så Michelle og jeg var inviteret forbi. Det er en koncept butik, som de kalder Social Studio, hvor der også kommer til at foregå en masse sociale arrangementer. Den butiksansatte her, var ret betaget af indretningen og måden at integrere en disk midt i butikken, uden noget kasseapparat og andet der stod fremme. Alt var gemt nede i skuffer. Ja det er måske lidt for nørdet når man ikke selv står i butik, men jeg syntes virkelig det var fedt.

Outfittet var fra Pieces i dagens anledning. Hvert fald noget af det. Kjolen med det røde print i mesh synes jeg er så fin og jeg tror virkelig det blir en favorit. Jeg elsker at gøre den lidt mere rå, ved at bruge den med jeans og et par støvler. Jeg har linket til det hele nederst.

Nu vil jeg lige forberede et indlæg til i morgen og så vil jeg se om Casper har tid til at holde lidt kæreste aften, eller om hans nye Fifa spil er for spændende. Håber I får en god aften.

img_0892
Reklamelinks: GANNI Jakke // PIECES Strik // PIECES Kjole // GESTUZ Jeans // GANNI Støvler

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog Fødselsdag (4 år) og Lulu's Drawer Giveaway