Reebok Furylite (Part 2)

OOTD: Pieces Strik

DSC00719

Strik/Pieces, Jakke/Selected, Blonde Bodystocking/Ganni, Jeans/Vero Moda, Sko/VRS

Pyyh det er længe siden der har været outfit billeder på bloggen. Jeg tror jeg var blevet lidt træt af, at se på mig selv og så er det bare lidt sjovere selv at stå bag kameraet 😉 Men jeg syntes strikken her var så fin sammen med ruskinds jakken, at det fortjente et indlæg 😉

Strikken er ny og købt i Bestseller butikken. I tirsdags havde de et tilbud hvor man kunne få den til 200,- Jeg var selv i Kbh, men de var så søde at lægge en til side til mig. Normalpris er 349,- Jeg kan ikke finde den online, så jeg kan desværre ikke linke til den. Men jeg ved den findes i 4 farver, og måske I kan være heldige i butikkerne 🙂 Den er super lækker og indeholder både uld og mohair. Min er en medium og den passer mig rigtig godt. Jeg ville gerne have den lidt løs i det, så jeg kunne have blondetoppen under.

Er den ikke fin?

Forresten har jeg fået lavet et direkte link til min webshop oppe i menulinjen, så I altid kan komme nemt derind. Lige nu er der -20% på de lækre NIBU gummistøvler med koden NIBU20. Jeg er selv helt vild med denne korte model.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reebok Furylite (Part 2)