Aarhus: Retroguld & Plantemarked

OOTD: På Blomster Shopping

Indlægget indeholder reklame.
img_0367 img_0366
Så er der søndags billeder fra en helt perfekt søndag lige efter min smag. Solen skinnede så jeg fik lyst til at gøre altanen forårs klar, og smuttede derfor forbi Langenæs Blomster efter lidt forårs planter. Casper og jeg brugte også en times tid på Tangkrogen, hvor vi havde taget kaffe og scones med ned, for at nyde det lækre vejr.

Jeg var iført lidt nye favoritter fra Dixie, hvor især tørklædet er røget direkte ind som en favorit. Det er virkelig blødt og behageligt og så er det rart at have et tørklæde til de koldere dage, som ikke er uld og dermed passer lidt bedre til forårs garderoben. Læderjakken er også ny og jeg var så heldig at der var en på Insta der skrev til mig, om jeg ville købe hendes. Det passede perfekt med at jeg lige havde solgt en masse fra min egen garderobe. Så er der ligesom balance 😉

img_0365
img_0368
img_0364
INDEHOLDER REKLAMELINKS: DIXIE solbriller // GANNI jakke // GANNI kjole // DIXIE tørklæde // DIXIE taske // LEVIS jeans // GANNI støvler

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Retroguld & Plantemarked