Vores Madplan Uge 10

OOTD: Modström Kjole

dsc03592 dsc03594
Et forårs outfit fra i går, hvor Casper og jeg gik en tur ned på Godsbanen. Selvom vi ikke har haft helt så blå himmel i weekenden, som jeg kunne se på Instagram at der var i Kbh, så har der alligevel været lidt forår i luften. Derfor trak jeg i min nye kjole fra Modström, som jeg, indtil det bliver noget varmere, bruger ovenpå et par jeans. Den har et rigtig fint kimono snit med bånd i taljen og V-udskæring. Ret fint synes jeg, og så elsker jeg printet.

Jeg så forresten lige at Alimakka tasken er kommet online i rosa igen, til de der har efterspurgt den ♥

dsc03598
Læderjakke/Won Hundred, Kjole/Modström, Taske/Núnoo, Jeans/Levis, Sneakers/New Balance, Solbriller/Other Stories, Øreringe/Pernille Corydon

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Madplan Uge 10