Inspiration til jule borddækning og billeder fra Kähler & Friends' juleevent

OOTD: Leo kjole og den perfekte strik

soft-rebels-outfit
Jeg havde håbet at jeg lige kunne henvise jer til et par af mine nye garderobe favoritter, men de er endnu ikke at finde online, så hvis jeg har fristet jer, må I en tur ud i de fysiske butikker. Det er jeg nu også fortaler for, men det er en helt anden snak.

Strikken fra Soft Rebels er fra Bloomers, som er den fineste lille (selvstændige) butik i latinerkvarteret her i Aarhus. De forhandler flere af mine yndlings mærker og så kan man også finde vintage hos dem. De har også en online shop, hvor strikken garanteret også kommer ind i den nærmeste fremtid. Jeg har længe været på udkig efter en sort strik og denne er tilpas oversized samtidig med, at den er kortere foran, hvilket gør den helt perfekt til at matche med kjoler og nederdele.

leo-og-strik

soft-rebels
Kjolen er jo virkelig et rip-off af Gannis leo kjole, men til 500,- kunne jeg ikke lade vær’ med at slå til. Jeg elsker lange kjoler og jeg synes at leo printet på denne er helt perfekt. Den fås i Companys i Bruuns Galleri.

bloomers-aarhus
Billederne er faktisk helt friske fra i dag. Jeg har haft søndags vagten på mit arbejde, men Casper var så sød at følge mig derned og så kunne vi lige nå et par hurtige billeder på vejen. Det er ret sjældent efterhånden at der kommer outfit billeder herinde, da det oftest bliver et hurtigt iPhone billede, der kun havner på Instagram. Men sig endelig til hvis I gerne vil have flere af disse.

soft-rebels-strik
SOFT REBELS strik // ICHI kjole // DANIEL SILFEN taske // NIKE sneakers

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til jule borddækning og billeder fra Kähler & Friends' juleevent