Stem og vind en taske fra Noir Desire

OOTD: I Culottes for første gang

DSC01874

Casper er endelig gået på sommerferie, så den anden dag udnyttede jeg lige, at jeg havde en fotograf ved hånden, og fik taget et par billeder af nogle nye favoritter i min garderobe. For et par måneder siden troede jeg ikke at I ville komme til at se mig i culottes eller kassebukser, men nu er der sket det, at jeg ejer et par af hver og jeg elsker dem! De er virkelig behagelige at have på og så er jeg blevet ret vild med looket. Her er de stylet ret afslappet med en basic tee og sandaler, men jeg glæder mig til at bruge dem til lidt finere arrangementer også.

Sandalerne er også kommet i brug. Læderet skal lige gås lidt til, men jeg tror bestemt de bliver lækre at have på med tiden ♥

DSC01868

Bomber jakke/H&M Trend, T-shirt/Pieces, Culottes/H&M Trend, Sandaler/&Other Stories

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stem og vind en taske fra Noir Desire