Opfølgning på vores sommerferie planer

OOTD: H&M Trend

DSC01902

Endnu et outfit med mine nye culottes fra H&M Trend. Denne gang et meget loose et af slagsen. Jeg synes egentlig det fungerer meget godt med blomster blazeren og mine Reebok sneakers. Må forresten lige advare om, at det er forfærdeligt at have skinny jeans på igen, når først man har prøvet disse. Er I selv hoppet med på trenden eller hvad synes I om dem?

I dag er jeg tilbage på job, men kun for en enkelt dag, da jeg allerede har en enkelt fridag igen i morgen. Den har jeg til gengæld glædet mig til længe, da jeg skal hygge med en masse søde bloggerdamer. I kommer sikkert til at kunne følge med på vores sociale medier hvis I gider 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning på vores sommerferie planer