Nyheder fra Pernille Corydon

OOTD: H&M Trend Strik

IMG_0060
Billedet her var egentlig bare taget for at teste den nye opdatering til iPhone 7+, som nu kan sløre baggrunden på portrætter. Ret fint ikke? Nu behøver jeg næsten ikke have mit kamera med ud længere.

Jeg syntes dog at billedet godt kunne blive lagt herind også, da jeg har en del efterårs favoritter på. Bukserne er fra Modström og er sådan en blanding af leggings og bukser. Der er nemlig lommer i, men ellers ingen detaljer. Strikken er fra H&M Trend og det er faktisk noget tid siden jeg købte den, men den har været alt for varm indtil nu. Peplum blusen jeg har under er fra Envii og støvlerne kender I – fra Ganni ♥

Jeg er i skole i denne uge og faktisk også næste, så det bliver helt underligt at være væk fra butikken så længe. Skal bare nyde at jeg har tidligt fri og at jeg ikke skal have weekend vagter 😉

   

5 kommentarer

 • Virkelig flot outfit! 🙂

  http://rikaedelgren.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint, det da dejligt man kan nøjes med sin tlf.
  Din strik er fantastisk 🙂

  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Et outfit lige efter min smag – Strikken har jeg selv på i skrivende stund (har den ligesom dig også i den camel version fra sidste år – Et sikkert hit!), og støvlerne har jeg savlet over en milliard gange, næsten da!
  Og så er der bukserne – De ser jo PERFEKTE ud Ditte! Hvordan er de i størrelsen? Og er der elastik i livet eller hvordan lukkes de? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg solgte faktisk min den camel farvede. Duuuumt! Derfor måtte jeg købe den grå da den kom i butikkerne 🙂
   Ja der er elastik i livet. De er meget almindelige i str. Måske lidt lange har jeg oplevet nogle kunder sige, men de passer mig fint. Jeg har dem i small 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv prøvet den smukke strik fra HM men synes desværre at den kradser for meget. Er nok lidt sart hvad det angår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Pernille Corydon