Mit malerprojekt i soveværelset

OOTD: H&M Trend Nyheder

DSC02541
Siden jeg spottede strikken med flæser på Insta, har jeg ikke kunnet få den ud af hovedet. Jeg har derfor holdt øje med webshoppen, men den er endnu ikke kommet online. I dag havde de endelig modtaget den på Lilletorv og jeg fik heldigvis fingrene i en. Der var kun to tilbage, så det er virkelig gået hurtigt. Strikken er ret oversize og lang, så jeg har taget en str. S.

Samtidig spottede jeg også mine yndlings jeans i en ny farve og dem måtte jeg selvfølgelig også have med hjem.

Der kom også en sidste ting med hjem, også fra H&M Trend, men den må i se en anden dag. Jeg ved ikke hvad der er med mig og Trend linjen, men jeg falder virkelig altid for et eller andet blandt deres nyheder ♥
DSC02549

Strik/H&M Trend, Jeans/H&M Trend, Taske/My Sisters, Loafers/Gardenia, Halskæde/Jane Kønig

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit malerprojekt i soveværelset