Hverdags glimt #2

OOTD: Guld nederdel

DSC01436

Vi har haft det skønneste vejr til min nieces konfirmation i dag, som blev holdt på den hyggeligste kro lidt uden for Aabenraa. Vi er lige kommet hjem til mine forældre og ligger nu og slår mave efter en lang dag med alt for meget lækker mad.

Det var svært at finde et skygge spot hvor vi kunne forevige mit outfit, men det lykkedes nogenlunde til sidst. Det var første gang jeg tog guld nederdelen i brug, så jeg ville gerne lige vise jer den. Jeg tror altså den bliver et hit til sommer. Virkelig en behagelig længde, og så synes jeg den er noget så fin til de lyserøde nuancer.

Er outfittet lidt for skørt eller kan I lide det?

DSC01440

Nederdel/Zara, T-shirt/Envii, Bomberjakke/H&M Trend, Sneakers/Lacoste

   

1 kommentar

  • Cecilie

    Jeg Synes det er et enormt flot outfit. Nederdelen er meget og fin, og det gør det lidt mere relaxed med jakken og en enkelt trøje.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags glimt #2