OOTD: H&M Trend Strik

OOTD: Girl Gang Sweatshirt

IMG_0092
IMG_0093
Det her outfit har jeg haft på et par gange allerede, så jeg tænkte det var på tide at det kom herind. Sweatshirten med teksten “New York Girl Gang” faldt jeg for med det samme den landede i butikken. Jeg synes det er ret fint at sætte det rå sammen med den fine blomstrede nederdel, for at skabe en kontrast.

Billederne er faktisk taget i dag, da jeg skulle ned i byen for at afværge en tøjkrise. Jeg skal nemlig til Aalborg i aften hvor hele kæden Butler-Loftet-Modström holder en stor fælles julefrokost for hele landet. Som I måske så på min snap igår (dittegh) havde jeg bestilt en ret fin velour top hjem fra Asos, men den var desværre alt for lille, så jeg blev nødt til at finde en anden løsning. Og hvor går jeg hen, hvor jeg ved at jeg finder noget jeg kan li’? I Ganni selvfølgelig… Så nu er jeg en kjole rigere.

Skal faktisk snart til at gøre mig klar, da vi allerede skal med bussen kl. 16.

God weekend ♥

Sweatshirt/Modström, Nederdel/Ganni, Støvler/Ganni, Taske/Núnoo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: H&M Trend Strik