Mine favorit plakater (til -25%)

OOTD: Gestuz Kjole

Indlægget indeholder reklamelinks.

dsc04633
Jeg fik Casper til at tage disse billeder igår, inden jeg skulle mødes med at par veninder til morgenkaffe og efterfølgende på arbejde i Companys. I er nemlig flere der har spurgt til kjolen når jeg har vist glimt af den på Instagram, så jeg har længe haft planer om at få den foreviget. Den er fra Gestuz og kan findes lige her og så er den også lavet som bluse med de samme fine ærmer. Jeg har allerede brugt min virkelig meget til hverdag med sneakers og nogle dage med jeans under, men den vil også være perfekt til en aften i byen med nogle finere sko.

Min er en 36 da den er lidt til den store side.

dsc04628
dsc04630
Der er sådan nogle elastikker yderst på ærmerne som jeg sætter et stykke oppe på armen, hvilket gør at flæserne kommer til at sidde rigtig flot. Bare et lille tip, da man ellers kan synes den sidder lidt underligt lige når man får den på og ikke får dem placeret ordenligt ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit plakater (til -25%)