Hverdags Glimt #24

OOTD: GANNI NEDERDEL

basic-apparelaalborg-blogger
Jeg fik Michelle til at skyde et par billeder af min nye nederdel da vi var i Aalborg igår. Den er fra Gannis nye pre-spring kollektion og er en slå-om nederdel, ligesom der også har været i de seneste to kollektioner. Begge gange har jeg fortrudt at jeg ikke fik købt en, så jeg var ikke i tvivl om at jeg skulle have denne. Heldigvis faldt printet også lige i min smag.

aarhus-blogger

won-hundred-laederjakke
Vi havde forresten den bedste dag i Aalborg, med et møde der gik super godt, vejret var perfekt og vi fik god mad. I kan stadig nå at se nogle glimt fra vores tur på OH’s Insta story.

nike-air-max-97 nike-air-max-97
WON HUNDRED læderjakke // BASIC APPAREL strik // GANNI nederdel // DANIEL SILFEN taske // NIKE sneakers

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #24