Sønderjylland: Lazy Dog Restaurant i Sønderborg

OOTD: Ganni Bukser

Indlægget indeholder reklamelinks.

dsc04388
Da vi var i Aabenraa i starten af ugen købte jeg en lille ferie gave til mig selv, nemlig et par bukser fra Ganni. De kom i brug da vi skulle til Sønderborg igår og jeg synes de er noget så fine. De er meget højtaljede og så har de en flæsekant øverst, som er en ret fin detalje hvis man f.eks. har en top nede i.

Jeg havde allerede da jeg købte strikken i sidste uge, tænkt at den ville være fin til bukserne, så de skulle selvfølgelig på sammen.

Mine yndlings sneakers er faktisk på tilbud lige nu og så fandt jeg dem også lige i en skøn lyserød farve, som nu står ret højt på min ønskeliste.

img_0621
Reklamelinks: PART TWO strik // GANNI bukser // NÚNOO taske // ADIDAS sneakers (sale)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sønderjylland: Lazy Dog Restaurant i Sønderborg