5 tips til at opdatere hjemmet på budget

OOTD: EFTERÅRS FAVORITTER

ditteblog-outfit lala-berlin-bluse
God søndag eftermiddag kære læsere. Sikke et skønt efterårs vejr vi har i Aarhus i dag. Derfor måtte jeg lige hive Casper ud af fjedrene og trodse hans tømmermænd, så vi kunne skyde et par billeder. Det må være lidt hårdt at være Instagram husband engang imellem. Jeg selv kom til at se Greys Anatomy indtil kl. 1 i nat, så jeg føler også at jeg har en smule tømmermænd. Derfor står den på pizza i aften og det blir den helt snaskede slags.

daniel-silfen-taske
Mit outfit er måske ikke så søndags agtigt, men selvom bukserne har et klassisk og lidt stramt “suit” udtryk, så er det de mest behagelige bukser i min garderobe. Så bløde i viskose og intet der strammer. Perfekt til pizza aften i sofaen.

I morgen skal Michelle og jeg på en lille business tur til Aalborg. Er der mon nogen fra Ålleren der læser med og som har et par tips til hvad vi skal lave efter vores møde? Har længe tænkt på at jeg gerne vil forbi Café Ulla Terkelsen London, men ellers kender jeg intet til byen, så kom meget gerne med inputs. Fortsat god søndag ♥

bitte-kai-rand-bukser
GANNI frakke // LALA BERLIN bluse // BITTE KAI RAND bukser // DANIEL SILFEN taske // GANNI støvler

   

2 kommentarer

  • Anna

    I skal helt sikkert tage på Café Penny Lane eller Abbey Road i stedet for – det er 100 gange bedre end Ulla Terkelsen London! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til at opdatere hjemmet på budget