Undskyld jeg roder - Bloggen er flyttet

OOTD: Céline’ish dress & Buckle Boots

DSC_0268

Nu er der endelig ved at komme styr på bloggens udseende igen. Jeg hader når her roder;-) I forhold til at følge den skulle alt gerne være som før, da den stadig ligger på ditteblog.dk

Måske har I allerede set outfittet her på Instagram, da jeg snød lidt igår og uploadede det. Kjolen er ny og købt i H&M, men den er desværre ikke kommet online endnu. Den er virkelig rar at have på, og det bedste ved den er næsten, at Casper også elsker den. Jeg klæder mig selvfølgelig på efter hvad jeg selv kan lide, men derfor bliver jeg alligevel glad når han komplimenterer det jeg går i. Og lige denne her sag havde jeg faktisk ikke regnet med ville falde i god jord 😉

Jeg er lige kommet hjem fra job og håber på at regnen snart stopper så vi kan tage i Friheden senere og høre De Eneste To til Fed Fredag. Jeg har glæææædet mig til denne her weekend da den er prop fyldt med gode ting. Mere om det senere <3

DSC_0269 Kjole/H&M, Støvler/Asos, Taske/Stella McCartney

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld jeg roder - Bloggen er flyttet