Hvad jeg laver lige for tiden

OOTD: Bomber jakke + Ruskinds nederdel

DSC01045

DSC01059

Nederdel/Selected (affiliate),  Bomber/H&M Trend, T-shirt/H&M Trend, Sneakers/Reebok

Det blev lige til at par outfit billeder uden ansigt i dag, da jeg simpelthen ser så smadret ud 😉 Jeg tror en lang gåtur vil gøre underværker, så det er hvad jeg vil foretage mig når jeg har trykket udgiv.

Jeg har slet ikke fået vist jer nederdelen, selvom jeg virkelig har brugt den meget på det seneste. Den går til det meste og alt efter hvilke sko man sætter til, kan den tones op og ned. I dag har jeg tilsat mine Reebok sneakers og dermed gjort den lidt sporty. Perfekt til en mandag uden de store planer 🙂

Jakken kan jeg desværre ikke finde online, men da jeg købte den i H&M på Clemens bro hang der ret mange, så måske I kan være heldige. Den er lidt pricey – mener den kostede 600,- men bomber jakker er jo virkelig populære denne sæson og jeg kunne ikke lade den hænge med de fine guld og lyserøde toner 🙂

Håber I får en rar mandag ♥

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg laver lige for tiden