Solbrille Trend

OOTD: Baum und Pferdgarten kjole & MySisters Alimakka taske

DSC01757

Jeg har glædet mig til at vise jer to nye skønheder der er landet i min garderobe. Skal vi lige starte med kjolen? Den er fra Baum und Pferdgartens nye kollektion og jeg var simpelthen solgt så snart jeg så det fine gule/lyserøde print. Som I måske har set på snap (dittegh) har jeg endda købt et matchende iPhone cover i samme print 😉

Kjolen er lige landet i Loftet i sidste uge. Det er en silkeblanding så den er lidt pricey, men det hele værd hvis I spørger mig. Den minder mig ret meget om noget Ganni kunne have lavet.

DSC01760

DSC01764

DSC01767

Videre til tasken. Som jeg viste i sidste “hverdags glimt” indlæg var jeg i sidste uge til event hos MySisters som designer de lækreste tasker. I dag kunne jeg endelig hente min Alimakka taske. Jeg havde nemlig valgt den lyserøde model som er helt ny, og som først lige er landet på deres webshop i denne uge. I kan finde den lige her. Jeg indviede den med det samme og jeg er virkelig overrasket over hvor meget den kan indeholde. Da jeg fik det for varmt med ruskinds jakken på, kunne den endda være deri. Man kan både bruge den med den korte rem og med en lang crossover rem.

DSC01776

Jakke/Selected, Kjole/Baum und Pferdgarten, Solbriller/Other Stories, Sneakers/Lacoste, Taske/MySisters

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrille Trend